מרק פירות טרופיים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, מרק צמחוני? מרק פירות טרופיים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 446 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם ענפי נענע, רום, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קבב פירות עם קולי פירות טרופיים, מטבל פירות טרופיים עבור עוגיות ופירות, ו מטבל פירות טרופיים.
הוראות
לשים קינמון, אניס כוכב,ציפורן, ו peppercorns בשקית מזון פלסטיק כבדה; למחוץ בגסות עם מערוך.
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים עלים חיצוניים גס מעשב לימון. קוצצים חלק לבן רך של גבעולים.
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום גבוה, לשלב 2 כוסות מים, תבלינים כתושים, דשא לימון, 2/3 כוס סוכר, קליפת תפוז, וג ' ינג ' ר. שסף שעועית וניל לאורכו; לגרד זרעים למחבת ולהוסיף תרמיל. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד לפחות 1 שעה.
יוצקים סירופ תבלינים דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך שאריות.
מוסיפים רום, מכסים, ומצננים עד קר, לפחות 2 שעות או עד 2 ימים.
בינתיים, בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים ביצה לבן עד שהוא מחזיק פסגות רכות. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר נשאר, ולהמשיך להכות עד הלבן מחזיק פסגות נפרדות. מקפלים בקוקוס.
קו גיליון אפייה 12 על 15 אינץ ' עם נייר בישול או קלף. עם מרית צרה, להפיץ תערובת ביצה לבן במלבן 10 על 13 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד מרנג הוא חום זהוב עמוק, על 10 דקות.
בואו להתקרר על גיליון לטמפרטורת החדר. בעדינות לשלוף נייר, ולאחר מכן לשבור מרנג ל 4 או 8 חתיכות שוות.
פירות כפית באותה מידה לתוך קערות מרק רחב ולמלא באותה מידה עם סירופ תבלינים. סקופ סורבה לתוך כדורים ולהוסיף באופן שווה קערות; להכניס חתיכות מרנג לתוך סורבה, ומקשטים עם ענפי מנטה.