קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

מרק פלפל אדום קלוי עם צדפות צרובות

מרק פלפל אדום קלוי עם צדפות צרובות
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, מלח ופלפל, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
שים את הפלפלים על גיליון עוגיות, נבע בצד למטה, ואופים במשך 45 דקות, או עד העורות שחורים. כאשר הם מגניבים מספיק כדי לטפל, להסיר ולהשליך את עורות, ליבות וזרעים. דק קוביות 2 של הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום, בצל, כמון ופלפל אדום כתוש ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את כל הפלפלים הקלויים ואת מרק העוף ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת תפוזים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
7
בבלנדר, מחית את המרק בקבוצות. להחזיר את המרק לסיר ולהתבשל עם מלח ופלפל; לשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את הצדפות למחבת ומבשלים על חום גבוה עד משחימים בעושר על הקרקעית, על 2 דקות. הפעל את הצדפות ומבשלים בצד השני במשך 1 דקה. מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם הצדפות ופלפלים חתוכים לקוביות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך