תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק הקיץ הפיני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. אם יש לכם גזר גמדי, מים, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מרק קיץ פיני קל לנסות, מרק ירקות קיץ פיני (Kesäkeitto), ו מתכון מרק בורבוט פיני.
הוראות
1
מחממים מים רותחים בסיר בינוני; מוסיפים תפוחי אדמה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, כ 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים מלח, פלפל, חמאה, בצל, גזר ושעועית ירוקה; מבשלים עד רך ואז מוסיפים אפונה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד חצי וחצי וקמח עד חלקה; מערבבים לתוך ירקות רותחים. מבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד המרק מעובה מעט.