קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית טורקיה

מרק שעועית טורקיה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק שעועית הודו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 353 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ראש לחנות לאסוף שעועית קנליני, אורגנו, כמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו מרק שעועית הודו פיקנטי, טורקיה-מרק שעועית לבנה, ו מרק טאקו טורקיה ושעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים את ההודו, הבצל והסלרי בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את המרק, התירס, השעועית, הצ 'ילי, האורגנו, הכמון, אבקת הצ' ילי והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
אורגנואורגנו
שעועיתשעועית
מרקמרק
כמוןכמון
תירסתירס
מלחמלח
3
מגישים עם גבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה