מרק תפוחי אדמה, פטריות ושעועית שחורה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המרק שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 114 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 73%. נסו שעועית שחורה ומרק בטטה, שעועית שחורה קובנית ומרק תפוחי אדמה, ו מרק שעועית שחורה בטטה צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה עגבניות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
יוצקים עגבניות מחית לסיר גדול ומניחים על אש בינונית. מערבבים בצל, שום, בזיליקום, עירית, גרידת תפוז וגרידת לימון לעגבניות; מבשלים על רתיחה עד לקבלת קצף מעט, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
כסף ללא נעליים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים תפוחי אדמה, פטריות, שעועית שחורה ומלח לתערובת העגבניות; המשך להתבשל עד שתפוחי האדמה רכים, לפחות 30 דקות.