מרק תרד ג'מייקני יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 117 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, אגוז מוסקט טחון, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, בשר ג'מייקני ומרק שעועית, ו מרק סקווש ג'מייקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל, סלרי, שום, זנגביל וסוכר. לבשל 5 דקות, עד בצל הוא רך. מתבלים במלח, כורכום, כלספייס ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כורכום
סלרי
שום
ג ' ינג ' ר
מוסקט
בצל
סוכר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מערבבים בתפוחי אדמה וקישואים, ויוצקים במניות הירקות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 10 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקות
תפוח אדמה
קישואים
3
הסר מרק מחום, עונה עם פלפל קאיין, ומערבבים בתרד. באמצעות בלנדר יד, לערבב מרק עד חלקה.