קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

משולשי טופו מצופה בוטנים

משולשי טופו מצופה בוטנים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: משולשי טופו טריאקי, משולשי טופו ברוטב בצל חריף, ו משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק.

הוראות

1
חותכים חציית טופו ל 8 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים כל חתיכה לשני משולשים. מסדרים טופו בשכבה אחת על מספר שכבות של מגבות נייר כבדות. מכסים טופו עם מגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים קרש חיתוך על גבי טופו.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים מחבת כבדה על קרש חיתוך.
5
בואו לעמוד 20 דקות. טופו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים אורז וחלב בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים בצל, כוסברה, פלפל, ו 1/2 כפית מלח. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
7
שלב 1 כפית מים ביצה לבן בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים בוטנים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים בוטנים קרקע, אבקת שום, זנגביל, פלפל אדום, ונותר 1/2 כפית מלח בצלחת רדודה. טובלים צד אחד של כל משולש טופו בתערובת ביצים. לדלות את אותו הצד בתערובת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
10
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
11
להוסיף חצי טופו; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. (צפה מקרוב כדי למנוע שריפה.) חזור על ההליך עם הנותרים 1 כפית שמן וטופו.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים טופו עם אורז.
מרכיבים שתצטרך