מתלה פריך של כבש עם דבש מסקרפונה
אם יש לכם עשבי תיבול דה פרובנס, שמן זית, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו מתלה של כבש עם קרום דבש אגוזים, מתלה טלה מזוגג דבש ולימון, ו Rack של כבש עם זיגוג אנצ'ו-דבש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
טפטוף שמן זית משני צדי הכבש. מתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול דה פרובנס. גריל כבש במשך 5 דקות בכל צד עד חום.
מניחים את הטלה במחבת רדודה או תבנית אפייה וצולים במשך 25 דקות עבור בינוני-נדיר. אפשר לשה לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
עבור הרוטב: בקערה קטנה, לשלב את קרם פרש, דבש, כמון, מנטה.
מוסיף את גבינת מסקרפונה ומערבבים עד רק בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים את הטלה בין העצמות לצלעות בודדות ומגישים עם הרוטב.