קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

נבטי בריסל ברוטב שמנת שרי בייקון

נבטי בריסל ברוטב שמנת שרי בייקון
המתכון של נבטי בריסל ברוטב שמנת שרי בייקון ניתן להכין תוך כשעה ו-55 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-27 גרם שומן. המתכון הזה של Allrecipes דורש בייקון, שמנת כבדה, שמנת שרי ושלוט. זה עובד היטב כרוטב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. 245 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70%, וזה די טוב. מתכונים דומים: נבטי בריסל עם רוטב שמנת שרי-אסיאגו, נבטי בריסל צלויים ובייקון ברוטב שמנת חרדל, ו-SKILLET BRUSSELS SROUTS עם בייקון ושרי ומתן LODGE SKILLET & COOKBOOK GIVEAWAY.

הוראות

1
ממיסים כף 1 של מלח במים מספיק כדי לכסות את נבטי בריסל בקערה, ומשרים את הנבטים במים המלוחים למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פירורי לחם יבשים בתיבול איטלקי1/4 כוס פירורי לחם יבשים בתיבול איטלקי
נבטיםנבטים
חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות (לשמור קר במקפיא)חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות (לשמור קר במקפיא)
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום או ירוק מתוק יבשפלפל אדום או ירוק מתוק יבש
2
מסננים את המים וזורקים את הנבטים בשמן זית, מלח ים ופלפל שחור לציפוי יסודי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מעורבת תבלינים (למשל המקור של אמריל)1/2 כפית מעורבת תבלינים (למשל המקור של אמריל)
2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נבטיםנבטים
חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות (לשמור קר במקפיא)חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות (לשמור קר במקפיא)
3
מחממים תנור ל-475 מעלות צלזיוס (245 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמתחיל להשחים בקצוות, 5 עד 8 דקות. להפחית את החום לבינוני; מערבבים פנימה את השאלוט והפטריות, ואז מבשלים עד שהשאלוט הופך שקוף, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת ברוקולי קפוא ורוטב גבינהחבילת ברוקולי קפוא ורוטב גבינה
1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון1 עד 2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון
1/4 קילו רצועות בייקון חתוכות לשלישים1/4 קילו רצועות בייקון חתוכות לשלישים
ציוד שתשתמש בו
1/2 תפוח גרני סמית, לא קלוף, חתוך לקוביות קטנות1/2 תפוח גרני סמית, לא קלוף, חתוך לקוביות קטנות
5
מפזרים את השום ומבשלים דקה אחת, ואז מערבבים פנימה את השרי והשמנת עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים עד לצמצום בחצי. הרוטב הסמיך צריך לצפות את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת רומנו מגורדת6 כפות גבינת רומנו מגורדת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובהקצפת ושבבי שוקולד, לא חובה
1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה
6
בזמן שהרוטב מתבשל, מניחים את נבטי בריסל, חתוכים עם הצדדים, על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהנבטים משחימים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פירורי לחם יבשים בתיבול איטלקי1/4 כוס פירורי לחם יבשים בתיבול איטלקי
נבטיםנבטים
1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
7
מעבירים את הנבטים השחומים לרוטב, מערבבים לציפוי ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטישמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטי
נבטיםנבטים
1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה1 קילו אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה