נדנדה כרובית מרוסקת טובה עם שום
צריך תוספת ללא גלוטן ותוספת ראשונית? כרובית מרוסקת טובה עם שום יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שמנת, שום, מלח ופלפל גרוס, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 43%. מתכונים דומים: כרובית מרוסקת, הכרובית המרוסקת של רייצ'ל ריי, ו כרובית מרוסקת וגבינה.
הוראות
מניחים ספינת קיטור בסיר וממלאים במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה.
מניחים כרובית ושום באדים ואדים עד שהם רכים, 10 עד 15 דקות.
הסר שיני שום לרסק עם מזלג; מקום מרוסק שום עם כרובית לתוך סיר.
מרסקים חמאה ועירית לכרובית ושום בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים קרם בהיר לתערובת כרובית מרוסקת.
מפזרים גבינת פרמזן-רג ' יאנו על תערובת הכרובית; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מבשלים את תערובת הכרובית על אש נמוכה לספיגת השמנת וממיסים את החמאה, כ-12 דקות.