ניוקי בטטה עם כרוב ניצנים
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-18 דקות. נסו ניוקי בטטה עם כרוב ניצנים ואגוזים, בטטה וכרוב ניצנים חשיש עם צ'יפוטלה קרם, ו עוף, תפוח, בטטה, ומחבת כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
4 (חוֹרֶף) 2 זיתים ממולאים בפימיינטו 1 צביטה קמצוץ קינמון 57 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת 1 1 קילו קישואים, רום כהה 1 2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם 591 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 0 (יכול להיות או להרחיק) 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות 2 (חוֹרֶף) 2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת פרמזן 1 תפוחי אדמה russet 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) מרווה קצוצה 1 (יכול להיות או להרחיק) דבש הדרים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט 1 גדול גרנט ים או 2 תפוחי אדמה מתוקים קטנים יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו. איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.