ניוקי עם חמאת טימין לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 16 גרם חלבון, 28 גרם שומן ובסך הכל 502 קלוריות. תמורת 1.18$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 5. היא מובאת לכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ניוקי עם רוטב טימין חמאה, ניוקי בטטה עם חמאת טימין וניוקי מסקרפונה ולימון עם רוטב טימין חמאה.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז; להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים. לחץ דרך מסננת או מסננת תפוחי אדמה לתוך קערה קטנה; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בעזרת מזלג יוצרים באר בתפוחי האדמה; מפזרים קמח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
5
טורפים את הביצה, המלח והפלפל; יוצקים היטב. מערבבים עד לתערובת אחידה. על משטח מקומח קלות, ללוש 10-12 פעמים, ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. על משטח מקומח, מגלגלים כל חלק לחבלים בעובי 1/2 אינץ'; לחתוך ל-3/4 אינץ'. חתיכות. לוחצים ומגלגלים כל חלק במזלג מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנות
7
בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה. מבשלים ניוקי בקבוצות במשך 30-60 שניות או עד שהם צפים.
ניתן לשלב ניוקי עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.