קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ניוקי פריזאיname

ניוקי פריזאיname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ניוקי פריזאי. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 294 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סופלה ניוקי פריזאיname, ניוקי דלעת פריזאי, ו ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס וקישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים, חמאה ומלח לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק חלק. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לערבב, להכות את הבצק בכוח ובמהירות כדי למנוע ממנו דבק לסיר. המשך לבשל עד שהבצק מתרחק מצדדים של סיר משאיר שכבה דקה ואודה מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
כדי לסיים עם לעמוד
1
העברת בצק חם לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים חרדל וגבינה ומכים במהירות בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לבצק לשלב באופן מלא ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. כאשר מוסיפים ביצה סופית, מוסיפים עשבי תיבול ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
העברת תערובת שקית רוכסן בגודל גלון או שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ'. המשך לשלב
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים חרדל וגבינה ומכים בכפית עץ עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במרץ בכל תוספת כדי למנוע מביצים להסתלסל ומאפשרים לבצק לשלב באופן מלא ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. כאשר מוסיפים ביצה סופית, מוסיפים עשבי תיבול ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
העברת תערובת שקית רוכסן בגודל גלון או שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
תן לתערובת לנוח 15 עד 25 דקות בטמפרטורת החדר. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ויש לי תבנית אפייה מעוטרת. אם משתמשים בתיק עם מנעול רוכסן, חותכים פתח בגודל 1/2 אינץ ' בפינה אחת. מחזיק את התיק מעל המים הרותחים, לסחוט את התערובת מתוך התיק, לחתוך אותו עם סכין קיצוץ לאורכים 1 אינץ ' ולתת להם ליפול ישירות לתוך המים הבוערים. תמשיך לחתוך כמה שיותר בדקה אחת, ואז תפסיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
כאשר כל הניוקי צף למעלה, להמשיך לבשל עד ניוקי מבושלים במלואם למרכז, כ 3 דקות יותר. הרם ניוקי עם מסננת רשת בסדר או עכביש מתכת ולהעביר גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
טפטוף עם קצת שמן זית וזריקת מעיל. חזור עם הבצק שנותר. ניוקי מקורר יכול להיות בקירור עד מוכן להמשיך לבשל או ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס, וקישואים, או בסופלה ניוקי הפריזאי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ניוקיניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל