ניוקי פריזאיname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ניוקי פריזאי. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 294 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מלח כשר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סופלה ניוקי פריזאיname, ניוקי דלעת פריזאי, ו ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים, חמאה ומלח לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה.
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק חלק. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לערבב, להכות את הבצק בכוח ובמהירות כדי למנוע ממנו דבק לסיר. המשך לבשל עד שהבצק מתרחק מצדדים של סיר משאיר שכבה דקה ואודה מעט.
העברת בצק חם לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מוסיפים חרדל וגבינה ומכים במהירות בינונית-נמוכה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לבצק לשלב באופן מלא ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. כאשר מוסיפים ביצה סופית, מוסיפים עשבי תיבול ומכים לשלב.
העברת תערובת שקית רוכסן בגודל גלון או שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ'. המשך לשלב
מוסיפים חרדל וגבינה ומכים בכפית עץ עד הומוגנית.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במרץ בכל תוספת כדי למנוע מביצים להסתלסל ומאפשרים לבצק לשלב באופן מלא ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. כאשר מוסיפים ביצה סופית, מוסיפים עשבי תיבול ומכים לשלב.
העברת תערובת שקית רוכסן בגודל גלון או שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ'.
תן לתערובת לנוח 15 עד 25 דקות בטמפרטורת החדר. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ויש לי תבנית אפייה מעוטרת. אם משתמשים בתיק עם מנעול רוכסן, חותכים פתח בגודל 1/2 אינץ ' בפינה אחת. מחזיק את התיק מעל המים הרותחים, לסחוט את התערובת מתוך התיק, לחתוך אותו עם סכין קיצוץ לאורכים 1 אינץ ' ולתת להם ליפול ישירות לתוך המים הבוערים. תמשיך לחתוך כמה שיותר בדקה אחת, ואז תפסיק.
כאשר כל הניוקי צף למעלה, להמשיך לבשל עד ניוקי מבושלים במלואם למרכז, כ 3 דקות יותר. הרם ניוקי עם מסננת רשת בסדר או עכביש מתכת ולהעביר גיליון אפייה rimmed.
טפטוף עם קצת שמן זית וזריקת מעיל. חזור עם הבצק שנותר. ניוקי מקורר יכול להיות בקירור עד מוכן להמשיך לבשל או ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס, וקישואים, או בסופלה ניוקי הפריזאי.