נקניק מעושן פרימוורה
נקניק מעושן פרימוורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 533 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת פרמזן, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו נקניק מעושן פרימוורה, סלמון מעושן ופסטה אספרגוס פרימוורה, ו פסטה פרימוורה עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, מוסיפים ברוקולי, פלפל ובצל במהלך 4 הדקות האחרונות.
בינתיים, במחבת גדולה, הביאו לרתיחה נקניק ומים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 7-8 דקות או עד שהם מחוממים.
מוסיפים את החלב, החמאה והתיבול האיטלקי; מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מסננים ספגטי וירקות; לחזור למחבת.
מוסיפים תערובת גבינה ונקניקים; לזרוק למעיל.