נקניק עוף, חמאת תפוחים ופונטינה פניני עם בצל אדום מקורמל
אם יש לכם חמאת תפוחים, קישורי נקניק עוף ותפוח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה, לזניה דלעת עם נקניק תפוח עוף ורוטב פונטינה חמאה חום, ו פניני עם בצל קרמל, אגס פונטינה.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים את הבצל במשך 20 דקות, מערבבים מדי פעם. להפחית את החום ולהמשיך לבשל עד הבצלים רכים, בורגונדי עמוק בצבע וקרמל, עוד 20 דקות.מחממים את גריל פניני לחום בינוני גבוה.חותכים כל נקניק עוף תפוח קישור חצי לאורכו מבלי לחתוך את כל הדרך, ואז לקפל לפתוח את הנקניק.
מניחים את הנקניקיות, בצד חתוך למטה, על גריל פניני. סגור את המכסה וגריל את הנקניקיות במשך 4 עד 5 דקות עד שהם מחוממים דרך סימני גריל מופיעים.לכל כריך: חותכים את הג ' בטה לחצי לאורכו כדי ליצור חצאים עליונים ותחתונים.
מפזרים גבינה על החצי התחתון של הלחם וממרחים חמאת תפוחים במחצית העליונה. למעלה הגבינה עם בצל קרמל נקניק בגריל. סגור את הכריך עם החלק העליון של הלחם, בצד חמאת תפוחים למטה.גריל פניני עד הגבינה נמסה הלחם קלוי, על 4 עד 5 דקות.
חותכים לשניים ומגישים מיד.