נקניק - תפוחי אדמה אופים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לאפות נקניק-תפוח אדמה. מתכון זה מכין 6 מנות עם 312 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, חלב, מלח וטימין. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נקניק ואפיית תפוחי אדמה, נקניק ואפיית תפוחי אדמה, ו נקניק ואפיית תפוחי אדמה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מסדרים מחצית מתפוחי האדמה ב -8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת; מפזרים מלח, פלפל וחצי מהנקניק.
שכבה עם שאר תפוחי האדמה והנקניק; מפזרים פימינטוס.
בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החלב, העירית והטימין; יוצקים מעל פימינטוס.
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 45-50 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
מפזרים עירית נוספת אם רוצים.