נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים
נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים דורשות כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 714 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנמנה, סודה לשתיה, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-נתח שוקולד כפול-עוגיות פקאן, צרות כפולות שוקולד נתח חמאת בוטנים דבש עוגיות, ו עוגיות שוקולד חמאת בוטנים כפולה.
הוראות
מקציפים קיצור במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם; מוסיפים חמאת בוטנים וסוכרים, מקציפים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מקציפים יחד קמח ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, מכים היטב. מערבבים פנימה 1 כוס בוטנים ונתחי שוקולד.
מעצבים בצק לכדורים בגודל 2 אינץ ' (כ -2 כפות בצק כל אחת).
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים, ומשטחים מעט.
אופים, בקבוצות, בחום של 375 למשך 12 עד 14 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על מחבת 1 עד 2 דקות; מוציאים לרשת.