קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים

נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים
נתח שוקולד כפול-עוגיות בוטנים דורשות כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 714 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנמנה, סודה לשתיה, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-נתח שוקולד כפול-עוגיות פקאן, צרות כפולות שוקולד נתח חמאת בוטנים דבש עוגיות, ו עוגיות שוקולד חמאת בוטנים כפולה.

הוראות

1
מקציפים קיצור במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם; מוסיפים חמאת בוטנים וסוכרים, מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מקציפים יחד קמח ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, מכים היטב. מערבבים פנימה 1 כוס בוטנים ונתחי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעצבים בצק לכדורים בגודל 2 אינץ ' (כ -2 כפות בצק כל אחת).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים, ומשטחים מעט.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים, בקבוצות, בחום של 375 למשך 12 עד 14 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על מחבת 1 עד 2 דקות; מוציאים לרשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות