קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

סאנרייז פריטטה

סאנרייז פריטטה
פריטטה זריחה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לכם שמן קנולן, גבינת פונטינה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. 111 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 53%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: טקילה זריחה מימוזה (או מזקל זריחה מימוזה), פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים).

הוראות

1
במחבת גדולה בתנור המצופה בתרסיס בישול, מבשלים ומערבבים את תפוחי האדמה בשמן על אש בינונית עד שהם רכים. מערבבים פנימה חזיר; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה קטנה מקציפים את החלבונים, הביצים, 1/4 כוס גבינה, חלב ואורגנו; מוסיפים לתבנית. מסדרים רצועות פלפל אדום מעל תערובת הביצים כדי להידמות לחישורים של גלגל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 8-12 דקות או עד כמעט להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לחשוף; לצלות 6 ב. מהאש למשך 3-5 דקות או עד שהביצים מתייצבות והפריטטה חומה זהובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מפזרים גבינה שנותרה; תן לעמוד עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
חותכים לטריזים.
6
בינתיים, בסיר קטן, שלבו סלסה וכוסברה; מחממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מגישים עם פריטטה.

יין מומלץ: יין מבעבע

ניתן לשלב פריטטה עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.