סביצ'ה צדפות עם "חלב נמר"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרום אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל סביצ'ה צדפות עם "חלב נמר". חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו ממרח אג'י מיראסול, בטטה, צדפות ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ Epicurious יש 33 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סביצ'ה צדפות עם "חלב נמר", סביצ'ה צדפה, ו סביצ'ה צדפה.
הוראות
אדים בטטה במדף קיטור, מכוסה, מעל מים רותחים עד רק מכרז, 7 עד 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, לבשל choclo (אם משתמשים) בסיר בינוני של מים רותחים מלוחים היטב, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה, שומרים נוזל בסיר, ומצננים לטמפרטורת החדר.
להחזיר מים לבישול choclo לרתיחה (או להשתמש 4 כוסות מים מתוקים אם לא באמצעות choclo).
מוסיפים צדפות וציד ב מבשלים חשוף, ערבוב מדי פעם, עד בקושי מבושל דרך, על 1 דקה.
מסננים היטב וקריר לטמפרטורת החדר.
בצל חצי אורך, ולאחר מכן דק מאוד לחתוך באמצעות פורס. משרים בקערה של מים קרים 5 דקות, ולאחר מכן לנקז היטב להתייבש לטפוח.
מערבבים יחד מיץ ליים, פיסקו, ממרח צ ' ילה, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, ואז מערבבים בעדינות בטטה, choclo, צדפות, בצל, פלפל, כוסברה, ומלח לפי הטעם.
מגישים סביצ ' ה על צלחות קטנות, טפטף עם כל תערובת מיץ לימון הנותרים מן הקערה.
עמק קזבלנקה סוביניון בלאן ' 07
בטטה יכול להיות מאודה 1 יום קדימה ומקורר.