קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק
סובה עם אספרגוס בגריל צדפות ים עם רוטב מיסו מתוק הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, סאקה, מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, צדפות זיגוג תפוז מיסו עם אטריות סובה ירקות מוקפצים, ו עוף בגריל ואטריות סובה עם ויניגרט מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר, סאקה, מירין, וחומץ אורז עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את מיסו לבן, זנגביל, ו 1 כף של השמן לטאטא עד בשילוב היטב. תניח את הזיגוג של מיסו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים את האטריות עד רך עדיין מוצק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
ניקוז, הלם תחת מים זורמים קרים, ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מחממים מחבת גריל משומנת היטב על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
6
מברישים את האספרגוס והצדפות עם כל או רוב 3 כפות הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל האספרגוס הראשון עד רק מכרז, 3 עד 5 דקות בסך הכל, מגלגל אותם על מנת לחמם אותם באופן שווה בכל רחבי. לחלק ולמעלה כל אטריות המגישה עם אספרגוס. גריל את הצדפות באותו מחבת עד מבושל דרך פריך בכל צד, על 2 דקות לכל צד. מחלקים את הצדפות בין מנות של אטריות, כף כמה זיגוג מיסו על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מגישים מקושטים באגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1
כדי טוסט חצאי אגוז, לשים אותם במחבת יבשה מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 דקות, כדי להיות בטוח לנער את המחבת כדי לא לשרוף את החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מן המחבת להתקרר מעט לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מאטריות כל יום: מתכונים אסיאתיים טעימים מראמן למקלות אורז על ידי קורין טראנג. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Corinne Trang. תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי מאורה McEvoy. פורסם על ידי Chronicle Books.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אטריות ראמןאטריות ראמן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)