סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק
סובה עם אספרגוס בגריל צדפות ים עם רוטב מיסו מתוק הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, סאקה, מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, צדפות זיגוג תפוז מיסו עם אטריות סובה ירקות מוקפצים, ו עוף בגריל ואטריות סובה עם ויניגרט מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר, סאקה, מירין, וחומץ אורז עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים את מיסו לבן, זנגביל, ו 1 כף של השמן לטאטא עד בשילוב היטב. תניח את הזיגוג של מיסו בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים את האטריות עד רך עדיין מוצק, על 3 דקות.
ניקוז, הלם תחת מים זורמים קרים, ולנקז שוב.
מחממים מחבת גריל משומנת היטב על אש בינונית.
מברישים את האספרגוס והצדפות עם כל או רוב 3 כפות הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל האספרגוס הראשון עד רק מכרז, 3 עד 5 דקות בסך הכל, מגלגל אותם על מנת לחמם אותם באופן שווה בכל רחבי. לחלק ולמעלה כל אטריות המגישה עם אספרגוס. גריל את הצדפות באותו מחבת עד מבושל דרך פריך בכל צד, על 2 דקות לכל צד. מחלקים את הצדפות בין מנות של אטריות, כף כמה זיגוג מיסו על כל אחד.
מגישים מקושטים באגוזי מלך קלויים.
כדי טוסט חצאי אגוז, לשים אותם במחבת יבשה מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 דקות, כדי להיות בטוח לנער את המחבת כדי לא לשרוף את החתיכות.
הסר מן המחבת להתקרר מעט לפני החיתוך.
מאטריות כל יום: מתכונים אסיאתיים טעימים מראמן למקלות אורז על ידי קורין טראנג. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Corinne Trang. תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי מאורה McEvoy. פורסם על ידי Chronicle Books.