קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבים

סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבים
סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבי תיבול היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם עירית, שאלוט, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוליית פטראל מצופה פילו, לחמניות בלעדי Petrale עם מחית כרובית, ו סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט.

הוראות

1
1 ללטף את פילה הבלעדית יבש עם מגבות נייר. יש הרבה לחות בסול פטראל, אז ייתכן שיהיה עליך ללטף אותם יבש פעמיים. מלח קל את הפילה משני הצדדים.2
מרכיבים שתצטרך
סולסול
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
שמן חום במחבת גדולה, ללא מקל על חום בינוני גבוה. לאחר השמן חם, בזהירות להוסיף את הפילה למחבת. חום את הפילה בעדינות משני הצדדים.דגים מבושלים כאשר פתיתים בקלות והוא כבר לא שקוף. פילה הבלעדית תבשל מהר מאוד, לא יותר מכמה דקות בכל צד, אז לא להתרחק מהמחבת בזמן הבישול. לאחר ביצוע, להסיר את הפילה מן המחבת ולמקם על צלחת חמה.3
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים בצלצלים למחבת ומוסיפים עד שהם רכים. להבות את המחבת עם יין לבן ולקרצף את חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים חמאה ומערבלים בעדינות כדי להכין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים עשבי תיבול, וסוחטים קצת מיץ לימון לרוטב. כף מעל הסוליה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סולסול
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.