סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבים
סוליית פטראל מוקפצת ברוטב חמאת עשבי תיבול היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם עירית, שאלוט, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוליית פטראל מצופה פילו, לחמניות בלעדי Petrale עם מחית כרובית, ו סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט.
הוראות
1 ללטף את פילה הבלעדית יבש עם מגבות נייר. יש הרבה לחות בסול פטראל, אז ייתכן שיהיה עליך ללטף אותם יבש פעמיים. מלח קל את הפילה משני הצדדים.2
שמן חום במחבת גדולה, ללא מקל על חום בינוני גבוה. לאחר השמן חם, בזהירות להוסיף את הפילה למחבת. חום את הפילה בעדינות משני הצדדים.דגים מבושלים כאשר פתיתים בקלות והוא כבר לא שקוף. פילה הבלעדית תבשל מהר מאוד, לא יותר מכמה דקות בכל צד, אז לא להתרחק מהמחבת בזמן הבישול. לאחר ביצוע, להסיר את הפילה מן המחבת ולמקם על צלחת חמה.3
מוסיפים בצלצלים למחבת ומוסיפים עד שהם רכים. להבות את המחבת עם יין לבן ולקרצף את חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מוסיפים חמאה ומערבלים בעדינות כדי להכין רוטב.
מוסיפים עשבי תיבול, וסוחטים קצת מיץ לימון לרוטב. כף מעל הסוליה.