קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סופלה לפת של ג'יזל

סופלה לפת של ג'יזל
סופלה לפת של ג'יזל דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה של Allrecipes יש 48 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו סופלה לפת, לפת Gratin, ו לפת Gratin (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). רסס לתוך צלחת תבשיל 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
מקום לפת לתוך סיר גדול לכסות עם ציר עוף; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 25 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
לפתלפת
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מעבירים לפת לקערה ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
4
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים פירורי לחם בחמאה המומסת עד שנספגת החמאה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר מהחום.
6
מערבבים 2 כפות חמאה, חלמונים ביצה, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, פלפל שחור, מייס לתוך לפת מחית. מקפלים חלבוני ביצה בקערת מתכת או זכוכית באמצעות מיקסר חשמלי עד רכות; לקפל לתערובת לפת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
לפתלפת
חמאהחמאה
מייס קרקעמייס קרקע
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
יוצקים תערובת לפת לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן; מפזרים תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד סופלה הוא נפוח ולהגדיר באמצע, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים באופן מיידי.