סופלה לפת של ג'יזל
סופלה לפת של ג'יזל דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה של Allrecipes יש 48 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו סופלה לפת, לפת Gratin, ו לפת Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). רסס לתוך צלחת תבשיל 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מקום לפת לתוך סיר גדול לכסות עם ציר עוף; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 25 דקות; לנקז.
מעבירים לפת לקערה ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים פירורי לחם בחמאה המומסת עד שנספגת החמאה, 2 עד 3 דקות.
מערבבים 2 כפות חמאה, חלמונים ביצה, סוכר חום, אבקת אפייה, מלח, פלפל שחור, מייס לתוך לפת מחית. מקפלים חלבוני ביצה בקערת מתכת או זכוכית באמצעות מיקסר חשמלי עד רכות; לקפל לתערובת לפת.
יוצקים תערובת לפת לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן; מפזרים תערובת פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד סופלה הוא נפוח ולהגדיר באמצע, על 25 דקות.