קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

סופלה סמוקי בטטה

סופלה סמוקי בטטה
סופלה בטטה סמוקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, סירופ מייפל מדרגה ב', מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו מרק בטטה סמוקי, ברווז מעושן ומרק בטטה, ו צ'יפס תפוח אדמה מתוק ורוטב מטגנים סמוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
צולים את תפוחי האדמה על מגש הסדינים עד מבושל לחלוטין, על 1 שעה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
בינתיים לבשל את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להסיר ולנקז על מגבות נייר, שמירה על שומן בייקון שניתנו. קוצצים בייקון ולהניח בצד, הזמנת 1/4 כוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ומחית.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
7
מוסיפים את תפוחי האדמה לקערה גדולה. מערבבים בצ ' יפוטלה הקצוץ, רוטב אדובי, סירופ מייפל, בייקון קצוץ וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן פלפלשמן פלפל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מערבבים יחד עד בשילוב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
בקערה גדולה נפרדת, מקציפים את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
הוסף 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף לתערובת בטטה לקפל כדי ליצור בסיס קל יותר. מקפלים בלבנים שנותרו עד רק incorporated, משאיר כמה פסים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
משמנים צלחת אפייה 2 ליטר עם חלק משומן בייקון שמורות ושופכים בעדינות בתערובת סופלה בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מפזרים עם בייקון קצוץ הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
13
שים את תבנית האפייה על מגש ואופה 40 דקות. תהנו!
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן