סופלה סמוקי בטטה
סופלה בטטה סמוקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בטטות, סירופ מייפל מדרגה ב', מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו מרק בטטה סמוקי, ברווז מעושן ומרק בטטה, ו צ'יפס תפוח אדמה מתוק ורוטב מטגנים סמוקי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
צולים את תפוחי האדמה על מגש הסדינים עד מבושל לחלוטין, על 1 שעה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים לבשל את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
להסיר ולנקז על מגבות נייר, שמירה על שומן בייקון שניתנו. קוצצים בייקון ולהניח בצד, הזמנת 1/4 כוס לקישוט.
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ומחית.
מוסיפים את תפוחי האדמה לקערה גדולה. מערבבים בצ ' יפוטלה הקצוץ, רוטב אדובי, סירופ מייפל, בייקון קצוץ וחלמונים ביצה.
מערבבים יחד עד בשילוב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
בקערה גדולה נפרדת, מקציפים את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס.
הוסף 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף לתערובת בטטה לקפל כדי ליצור בסיס קל יותר. מקפלים בלבנים שנותרו עד רק incorporated, משאיר כמה פסים לבנים.
משמנים צלחת אפייה 2 ליטר עם חלק משומן בייקון שמורות ושופכים בעדינות בתערובת סופלה בטטה.
מפזרים עם בייקון קצוץ הנותרים.
שים את תבנית האפייה על מגש ואופה 40 דקות. תהנו!