סופלה פטל עם רוטב שוקולד מריר
אם יש לכם רוטב שוקולד מריר, חלמונים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר-מתוק, סופלה שוקולד מריר, ו סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל.
הוראות
מניחים 2 1/2 כוסות פטל טרי בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים דרך מסננת לתוך קערה כדי למדוד 3/4 כוס מיץ. להשליך מוצקים הנותרים. למחוץ הנותרים 1/2 כוס פטל; להפריש.
מערבבים סוכר קורנפלור בסיר קטן. בהדרגה להוסיף מיץ פטל, ערבוב עד חלקה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד עבה. בהדרגה מערבבים על 1/4 של תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה; מוסיפים לתערובת החמה הנותרים, ערבוב כל הזמן. מערבבים פרי להפיץ וליקר. לבשל, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה 2 דקות או עד התפשטות נמסה.
מעיל 10 (6-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול; מפזרים 1/4 כפית סוכר על החלק התחתון הצדדים של כל מנה.
מניחים כלים על מחבת רול ג ' לי; להפריש.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/4 של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת פטל. מקפלים תערובת פטל לתוך הנותרים ביצה לבן. מקפלים פנימה שמורות כתוש פטל.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד סופלים נפוחים משחימים קלות.
טפטוף כל סופלה עם 1 כף רוטב שוקולד לפני ההגשה.