סופלה שוקולד
סופלה שוקולד עשוי להיות בדיוק ההזנה שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לך גרגירי קפה, סוכר חום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה לא כל כך גדול. סופלה שוקולד , סופלה שוקולד וסופלה שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ריסוס שבעה 10 אונקיות. תבשילי סופלה עם ספריי בישול.
מפזרים 1 כפית סוכר לכל מנה, תוך הטיה לציפוי התחתית והדפנות; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים בסיר 1/3 כוס סוכר, סוכר חום, קמח, קקאו וגרגרי קפה. מערבבים פנימה מים עד לתערובת אחידה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה (התערובת תהיה סמיכה).
מסירים מהאש. מערבבים פנימה שוקולד עד להמסה. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מצננים לטמפרטורת החדר.
נותנים לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מוסיפים קרם טרטר; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, ומקציפים בחום גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות רבע מתערובת החלבונים לתערובת השוקולד; מקפלים פנימה את שאר תערובת החלבונים.
מזלפים את הבלילה לכלים מוכנים.
אופים ב-325 מעלות למשך 25-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשתות. אבק בסוכר של קונדיטורים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הן אפשרויות נהדרות לסופלה שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.