קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות7
ציון בריאות2
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
סופלה שוקולד עשוי להיות בדיוק ההזנה שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לך גרגירי קפה, סוכר חום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה לא כל כך גדול. סופלה שוקולד , סופלה שוקולד וסופלה שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ריסוס שבעה 10 אונקיות. תבשילי סופלה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2
מפזרים 1 כפית סוכר לכל מנה, תוך הטיה לציפוי התחתית והדפנות; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מערבבים בסיר 1/3 כוס סוכר, סוכר חום, קמח, קקאו וגרגרי קפה. מערבבים פנימה מים עד לתערובת אחידה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה (התערובת תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש. מערבבים פנימה שוקולד עד להמסה. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
נותנים לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים קרם טרטר; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, ומקציפים בחום גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות רבע מתערובת החלבונים לתערובת השוקולד; מקפלים פנימה את שאר תערובת החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מזלפים את הבלילה לכלים מוכנים.
8
אופים ב-325 מעלות למשך 25-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשתות. אבק בסוכר של קונדיטורים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הן אפשרויות נהדרות לסופלה שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.