קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שיבולת שועל וגבינה

סופלה שיבולת שועל וגבינה
מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חומץ יין, קורנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו גריסים, גבינה, וסופלה בצל, גריסים, גבינה, וסופלה בצל, ו סופלה שיבולת שועל עם עגבניות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את שיבולת השועל ו 1 1/2 כוסות מים בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל עד מעובה, כ 4 דקות. מערבבים מדי פעם עד מעט מקורר. בינתיים, מעיל ארבעה 10 אונקיות ramekins עם ספריי בישול ומפזרים פרמזן; הקש את העודף.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פרמזןפרמזן
גריסיםגריסים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
3
מניחים את ramekins על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מערבבים את גריסים מקורר, תירס, גבינת שמנת, חלמונים ביצה, טימין, 1/2 פרמזן כוס ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל בבלנדר. מחית עד חלקה, לעצור את המנוע כדי לערבב ביד במידת הצורך (התערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלמון ביצהחלמון ביצה
פרמזןפרמזן
גריסיםגריסים
טימיןטימין
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה 1/2 כפית חומץ עד פסגות בינוניות טופס. מקפלים רבע מהלבנים לתוך תערובת שיבולת שועל, ואז לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חומץחומץ
גריסיםגריסים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים את הבלילה לתוך ramekins מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים עד נפוח וזהב, 20 עד 25 דקות. לזרוק את ארוגולה עם הנותרים 1 כף חומץ, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים עם סופלה.
10
צילום אנטוניס אכילאוס