קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

סטייק טונה עם שומשום והדר

סטייק טונה עם שומשום והדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים טונה שומשום הדר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 611 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זנגביל, שמן זית, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית נסו סטייק טונה הדרים, סטייק טונה ג'ינג'ר-הדרים, ו סטייק טונה מצופה בשומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, דבש, מיץ תפוזים, שמן שומשום, שום, ג ' ינג ' ר, ו קורנפלור בשקית ניילון כבדה, zip-top ולהוסיף את סטייקים טונה. סגור את השקית ולשרות את הדג במשך 2 עד 4 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סטייק טונהסטייק טונה
עמילן תירסעמילן תירס
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דבשדבש
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מקם את מדפי התנור כך שהמתלה העליון הוא 6 אינץ ' מהחלק העליון של התנור. מחממים את התנור לצלי הסעה ב 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים מתלה תיל על גבי מחבת צלייה שטחית. לשפשף את המדף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מתלה תילמתלה תיל
4
הסר את סטייקים טונה מן המרינדה ולשפשף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מניחים על המדף במחבת הצלייה וצולים במשך 5 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד פני השטח של הטונה הוא השחמה אבל המרכז הוא עדיין אדום.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
הסר את סטייקים טונה מן המרינדה ולשפשף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
7
מניחים על המדף במחבת הצלייה וצולים במשך 5 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד פני השטח של הטונה הוא השחמה אבל המרכז הוא עדיין אדום.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.