קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

סטייק טי-בון מצופה בפלפל צלוי עם חמאת ווסטרשייר-צ'ייב

סטייק טי-בון מצופה בפלפל צלוי עם חמאת ווסטרשייר-צ'ייב
סטייק טי-בון מצופה בפלפל צלוי עם חמאת ווסטרשייר-צ'ייבר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1113 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 89 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שמן זית, שמן זית, גרגרי פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו סטייקים צלויים עם מרינדה בלסמית ווסטרשייר, סטייק טי-בון פלפל טריפל, ו סטייקים T-עצם בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל או מבער בצד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שמן חום במחבת בינונית להוסיף שאלוט ושום ומבשלים עד רך, לתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים חמאה בקערה קטנה ומוסיפים תערובת שאלוט, ווסטרשייר, חרדל ועירית ומערבבים עד לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לגרד תערובת למרכז של פיסת נייר שעווה להתגלגל לתוך יומן. להכניס למקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חרדלחרדל
שאלותשאלות
חמאהחמאה
עיריתעירית
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מערבבים את הגרגרים ואבקת אנצ 'ו צ' ילה בתבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ 'ילי אנצ' ואבקת צ 'ילי אנצ' ו
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מברישים סטייקים עם שמן זית ומתבלים במלח. לדלות צד אחד של הסטייקים בתערובת פלפל וגריל, בצד פלפל למטה, עד חום זהוב, על 5 עד 6 דקות, להתהפך ולהמשיך צלייה 6 עד 7 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר מן הגריל העליון עם פרוסת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.