סטייק ניו יורקי ג'אווה קרום עם זיגוג חזק
סטייק ניו יורקי ג'אווה קרום עם זיגוג חזק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים של המתכונים שלך. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-17 גרם שומן. המתכון הזה משרת 4. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. מתכון זה אהוב על 286 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פלפל קאיין, סטייקים בניו יורק ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת פאדג' עם זיגוג סטאוט, סטייק ניו יורק סטריפ בגריל עם רוטב סטייק בירה ומולסה, ועוגת סטאוט שוקולד עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
מערבבים קפה, גרגירי פלפל, 1/4 כוס סוכר חום, מלח, שום, פלפל קאיין ופפריקה בקערה קטנה. מהדקים בחוזקה על סטייקים.
נותנים לסטייקים לנוח, מכוסים, במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
לבישול מחממים שמן במחבת גדולה עד כמעט עשן.
מוסיפים סטייקים וצורבים 2 עד 3 דקות מכל צד. אין להעמיס את המחבת. השתמש ב-2 מחבתות במידת הצורך.
מוציאים את הסטייקים לתבנית ומסיימים את הבישול בתנור עד לביצוע הרצוי.
מוציאים לקרש חיתוך או מגש ונותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
בינתיים מביאים את הסטאוט לרתיחה בסיר קטן ומצמצמים בערך 1/
מסירים מהאש וטורפים פנימה את החמאה ו-2 כפות סוכר חום. לאחר שהסטייקים נחו, יוצקים את כל המיצים מקרש החיתוך לתוך הרוטב, ומגישים עם סטייקים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.