סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו פרה דיאבולו ופלפלי דובדבן בויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו Diavolo פרה ופלפלים דובדבן בויניגרט. במנה עיקרית זו יש 933 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, פלפל, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו פרה דיאבולו ופלפלי דובדבן בויניגרט, סטייק פורטרהאוס עם מחבת צרוב עגבניות שרי, ו לבשל את הספר: פורטרהאוס חזיר עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר בינוני על מבערים בצד או סורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
גריל
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
4
מוסיפים את המרכיבים הנותרים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, בערך 25 עד 30 דקות. מתבלים סטייקים משני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. הפוך ולהמשיך צלייה במשך 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר. תרטיב את הרוטב בדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סטייק.
רוטב
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
תן לבשר לנוח 5 דקות ואז לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר
7
מחממים גריל. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את הפלפלים דובדבן עם 2 כפות של שמן זית בקערה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
פלפלים
דובדבנים
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
תנור
8
מורחים את הפלפלים על מחבת סדין וצולים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהעור הוא שלפוחיות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר את הגבעולים והזרעים מפלפלי הדובדבן וקוצצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
דובדבנים
זרעים
10
טפטוף פלפלים אדומים וצהובים עם 2 כפות של שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל צהוב
שמן זית
11
מניחים על הגריל ומבשלים עד שהעור מתחיל להשחיר ולשרוף.
ציוד שתשתמש בו
גריל
12
הסר מן הגריל ולהניח בצד להתקרר במשך 15 דקות. בערך לקצוץ את הפלפלים. בקערה, לשלב את פלפלים דובדבן, עגבניות אדומות וצהובות, פטרוזיליה, ויניגרט בזיליקום. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.