סטייק פחות חמאה דיאן
סטייק פחות חמאה דיאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 383 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו סטייק דיאן, סטייק דיאן, ו סטייק דיאן לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מרק הבשר והיין למחבת גדולה, ומערבבים את הפטריות, שאלוט, שום, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות להפחית בגודל, על 20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
דלג מעל 2 כפות נוזל מתערובת הפטרייה, ויוצקים לתוך קערה קטנה.
לטאטא בקמח תערובת כדי להפוך את הדבק חלקה. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הפטריות. מבשלים ומערבבים כמו רוטב מתעבה. חזור לפי הצורך, הוספת כמויות קטנות של יותר קמח כדי להפוך את רוטב עבה. מוסיפים את הפטרוזיליה.
יוצקים את הרוטב למחבת, ולשמור חם עד הצורך.
באמצעות אותו מחבת, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מניחים את tenderloin במחבת, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך פעם אחת, עד מידה רצויה של doneness.