סטייק פריד פאן-פריד שטוח מברזל
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, סטייק ברזל שטוח במרינדה, ו Mojo סטייק שטוח ברזל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני. מתבלים את הסטייק ברוטב פלפל חריף.
מפזרים או ערפל עם קצת מיץ לימון העונה קלות עם רק חלק של מלח שום, מלח, פלפל שחור תיבול מושחר.
מניחים את הסטייק במחבת ומכסים עם מכסה. מבשלים כ 20 דקות, או במידה הרצויה של doneness, סיבוב והוספת תיבול יותר כל 5 דקות.
הסר סטייקים למגש הגשה ולהתחמם. מערבבים חמאה ומים לתוך המחבת, הסרת כל חתיכות השחמה מלמטה לעשות רוטב. מתבלים עם מלח שום נוסף, מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים סטייקים עם רוטב מרוח עליהם.