קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק מנומר

סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק מנומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק ברנדי. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל טרי וסדוק, חמאה, תערובת שמן זית קנולני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק, סטייק עם רוטב פלפל ירוק, ו סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו Chimichurri דרום מערב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F. להביא מחבת גריל יצוק ברזל גדולה לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
תנורתנור
2
ללטף את הסטייק יבש ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
3
טפטוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
מניחים את הסטייק לתוך המחבת וצורב עד השחמה( מבלי להזיז את הסטייק), 3 עד 4 דקות. הפוך את הסטייק מעל ומבשל 3 עד 4 דקות נוספות בצד השני עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הסטייק מהמחבת והוסף למחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שים את הסטייק בתנור במשך 5 דקות כדי לסיים לבשל דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור ולהניח בצד לנוח על צלחת בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים את מחבת ברזל יצוק על חום בינוני ומוסיפים את השמן לחום. לאחר מחומם, להוסיף את שאלוט למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
לטגן עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
10
מוסיף את עלי הקורנית, ולאחר מכן להסיר את המחבת מן הלהבה (למטרות בטיחות) ולהוסיף את הברנדי. להצית את הברנדי על ידי חזרה לראש התנור והטה את המחבת לכיוון הלהבה הפתוחה, או בזהירות תאורה עם מצית או גפרור. לאחר שהלהבות שוככות, מוסיפים את הקרם ומערבלים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
ברנדיברנדי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הפלפל ומבשלים את הרוטב עד שהוא מופחת על ידי שני שלישים עקביות חלקה, עבה מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רוטברוטב
12
מוסיפים כל טפטוף מחבת לרוטב. מתבלים במלח, במידת הצורך. כדי לסיים, להסיר את המחבת מהחום ולסחרר את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
כדי לשרת, לחתוך את סטייק קולב נח לרצועות 1/2 אינץ', נגד התבואה, ומגישים עם טפטוף של רוטב פלפל ירוק מנומר מעל.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.