סטיס עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Sates עוף. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות. אם יש לך מלח, ירכיים עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סאטס עוף אינדונזי, סאטס טופו אינדונזי, ו סאטס טופו אינדונזי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוף עם שאלוט, שום, סוכר דקל, פלפל, שמן, רוטב דגים, יין אורז, ומלח בשקית פלסטיק sealable ולהפוך עוף מעיל, ולאחר מכן לסחוט שקית כדי לחסל אוויר רב ככל האפשר ולאטום. עוף במרינדה, צונן, לפחות 12 שעות אבל לא יותר מ 2
חוט כל רצועת עוף לאורך על שיפוד, שמירה על רצועת ישר ככל האפשר. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז).
שיפודי גריל, מתהפך פעם אחת, עד עוף מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סאטס יכול להיות מבושל חם משומן קל גדול (2 מבער) היטב מתובל מחבת גריל מתובל על חום גבוה בינוני.* עוף יכול להיות מושחל על שיפודים 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.