קושיקשה
מוכן ב13 דק.
מנות2
ציון בריאות97
מגזין

סיבוב 2-חג ההודיה Quesadilla עם רוטב שמנת חמוציות טבילה

סיבוב 2-חג ההודיה Quesadilla עם רוטב שמנת חמוציות טבילה
גשו לסופר וקנו רוזמרין, מרווה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), גבינה בגריל תפוחים וברי עם רוטב טבילת תפוחים תות, ו סיבוב 2-פאי חג ההודיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים 1 טורטייה קמח לתוך המחבת. מכסים עם חצי מהגבינה, ואז שכבה של טורקיה, שכבה של מלית. למעלה עם הגבינה הנותרים לכסות עם טורטייה אחרת. לבשל במשך 3 עד 4 דקות להעיף. כדי להעיף, לשים צלחת גדולה על גבי הקסדייה במחבת. שים את כף היד על הצלחת ותהפוך את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שים את המחבת בחזרה על הכיריים ותחליק את הקסדייה בחזרה למחבת. מבשלים עד הגבינה מותכת, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים יחד את השמנת החמוצה ורוטב חמוציות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חותכים את הקסדייה ל -8 טריזים, מעבירים למגש ומגישים עם שמנת חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1
בסיר גדול עם מכסה גדול מספיק כדי להתאים את טורקיה, להוסיף את כל אבל 2 סיידר תפוחים כוסות ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את המלח, 3 גבעולים של טימין, 3 גבעולים רוזמרין ומערבבים להמיס את המלח.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הסר מהחום, להוסיף 5 כוסות קרח, 6 כוסות מים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
4
שים את ההודו בסיר עם המלח והחזק אותו כך שהחלל מתמלא במי מלח. אם טורקיה אינה שקועה לחלוטין במי מלח, להוסיף עוד 2 עד 3 כוסות מים לסיר עד מכוסה. מכסים את הסיר במכסה ומקררים בין לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את ההודו מן המלח, לשטוף יבש לטפוח. סדר את זה, צד השד למעלה, במחבת צלייה. תדחפי את הקורנית הנותרת ואת חבורת המרווה לתוך חלל הבטן ותכניסי את הכנפיים חזרה מתחת לתחתית השד. לקשור את הרגליים יחד עם חתיכת חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
בקערה קטנה לשלב את שמן קנולה, תיבול עוף ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מברישים את טורקיה בנדיבות עד מצופה לחלוטין. מכניסים לתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות F, על 2 1/2 עד 3 שעות. כ -30 דקות לפני ההודו נעשה, למרוח בנדיבות את הציפור עם זיגוג סיידר. Baste עם זיגוג הנותרים 2 יותר פעמים במרווחים של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מעבירים למגש הגשה ומגישים.
1
בסיר קטן לשלב את שמורות 2 כוסות סיידר תפוחים ו 1/4 כוס סוכר חום. מבשלים עד מופחת על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את כובעי הפטריות מהגבעולים. שמור את הכובעים עבור באינטרנט עגול 2 מתכון ממולא פטריות. בערך לקצוץ את הגבעולים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה. מערבבים את הבצל והסלרי ומבשלים עד שהתרכך מעט, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את גבעולי הפטרייה ועשבי תיבול וממשיכים לבשל עד שהפטריות משחימות והירקות רכים מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
6
לטאטא יחד את הביצים מרק עוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את הלחם הקוביות וזורקים למעייל את כל הלחם. מערבבים את הבצל מבושל תערובת פטריות ולזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מעבירים לתבנית ואופים, מכוסים ברפיון בנייר כסף, במשך 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הסר את נייר הכסף במשך 10 הדקות האחרונות של זמן הבישול כדי להשחים את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
השתמש בשאריות מהמתכון הזה כדי להכין קסדיות ופטריות ממולאות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק

מרכיבים

1גלוןסיידר תפוחים, מחולקסיידר תפוחים, מחולק1כיכרלחם צרפתי בן יום, חתוך לקוביות 1/2 אינץלחם צרפתי בן יום, חתוך לקוביות 1/2 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)3(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)3ביוןסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות822אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2ביצים, מכותביצים, מכות2largesטורטיות קמחטורטיות קמח3sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי1חבורהמרווה טרייהמרווה טרייה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי מרווה טריים קצוציםעלי מרווה טריים קצוצים1חבורהטימין טרי, מחולקטימין טרי, מחולק11 קילו קישואים,עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1בצל צהוב בינוני, קצוץג'לטין בטעם תותים של מותג jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג jell-o1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צווארי עוףצווארי עוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(צינור גדול)(צינור גדול)2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק6קילוגרםהודו קפוא, מופשרהודו קפוא, מופשר1בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות פטריות כפתור לבןחבילות פטריות כפתור לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב אוכמניות מלא ברירוטב אוכמניות מלא ברי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.