סיבוב 2: פודינג לחם מתובל נושך עם רוטב חרדל תפוחים
סיבוב 2: נגיסות פודינג לחם מתובל עם רוטב חרדל תפוחים דורש סביב 14 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, עלי פטרוזיליה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, פודינג לחם תפוחים עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם תפוחים עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצה, חלב ומלח ופלפל, לפי הטעם. חותכים כל פודינג לחם מלוח במחצית אופקית. זרוק כל פודינג לחם חצי לתוך תערובת ביצה וחלב, ולוודא שכל צד מצופה. בזהירות לשים את השמן החם ומטגנים עד חום ופריך, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מעבירים למגש ומגישים עם רוטב חרדל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
בקערה קטנה להקציף יחד את רסק התפוחים, שמנת חמוצה וחרדל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני מטגנים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הנקניק ומערבבים על החום עד שהשחימו ובישלו דרכו.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב, התיבול האיטלקי והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את הלחם הקוביות לתערובת הביצים ונותנים לתערובת הביצה והלחם לשבת לפחות 30 דקות במקרר כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את תערובת הביצים מהמקרר, להוסיף את הנקניק ואת הפטריות ומערבבים לשלב. מצקת את תערובת פודינג הלחם לתוך קופסאות מאפין ואופים עד הסט, על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
מצקת
14
הסירו את הפודינג מקופסאות המאפין לצלחת הגשה והגשו.