קושיבינוני
מוכן ב14 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

סיבוב 2: פודינג לחם מתובל נושך עם רוטב חרדל תפוחים

סיבוב 2: פודינג לחם מתובל נושך עם רוטב חרדל תפוחים
סיבוב 2: נגיסות פודינג לחם מתובל עם רוטב חרדל תפוחים דורש סביב 14 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, עלי פטרוזיליה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, פודינג לחם תפוחים עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם תפוחים עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצה, חלב ומלח ופלפל, לפי הטעם. חותכים כל פודינג לחם מלוח במחצית אופקית. זרוק כל פודינג לחם חצי לתוך תערובת ביצה וחלב, ולוודא שכל צד מצופה. בזהירות לשים את השמן החם ומטגנים עד חום ופריך, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מעבירים למגש ומגישים עם רוטב חרדל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
בקערה קטנה להקציף יחד את רסק התפוחים, שמנת חמוצה וחרדל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
תרסיס 12 כוס מאפין פח עם תרסיס בישול nonstick ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני מטגנים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הנקניק ומערבבים על החום עד שהשחימו ובישלו דרכו.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב, התיבול האיטלקי והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים את הלחם הקוביות לתערובת הביצים ונותנים לתערובת הביצה והלחם לשבת לפחות 30 דקות במקרר כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר את תערובת הביצים מהמקרר, להוסיף את הנקניק ואת הפטריות ומערבבים לשלב. מצקת את תערובת פודינג הלחם לתוך קופסאות מאפין ואופים עד הסט, על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
מצקתמצקת
14
הסירו את הפודינג מקופסאות המאפין לצלחת הגשה והגשו.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי