קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

סיור תגליות מלכותי עם השף הראשי מרקוס סמואלסון (בתוספת השף סמואלסון לחסילונים וגריסים אדומים)

סיור תגליות מלכותי עם השף הראשי מרקוס סמואלסון (בתוספת השף סמואלסון לחסילונים וגריסים אדומים)
סיור תגליות מלכותי עם השף הראשי מרקוס סמואלסון (בתוספת השף סמואלסון לחסילונים ודייסת אדומה) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 784 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו שולחן אמריקאי חדש " מאת מרקוס סמואלסון, מומחה המיקסולוגיה מייקל, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח השולחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כדורי הבשר השוודיים של מרקוס סמואלסון, המקרוני והירוקים של השף מרקוס, ו שף ברזל סיני-השף של חן Mapo טופו.

הוראות

1
השף מרקוס סמואלסון
2
ביום שבת, הייתה לי הזכות להשתתף בסיור ביואיק ריגל דיסקברי במלון SLS, בחסות מזון ויין נסיעות + מגזינים פנאי. לוס אנג ' לס הייתה התחנה האחרונה בסיבוב הופעות קרוס קאנטרי, שהחל בשיקגו ופגע בערים כולל אורלנדו, דאלאס, וסינסינטי. אני מניח שהם שמרו את הטוב ביותר לסוף!התחנה שלנו בהשתתפות רמקולים אורחים, כולל חורחה א Chicas, השף בפועל של הבזאר על ידי חוזה אנדרס (אחד מהמסעדות האהובות עליי LA), מומחה מיקסולוגיה מייקל גרין, גורו מזון הכביש מייקל שטרן, והשף העליון מרקוס סמואלסון.הזיתים הנוזליים של הבזאר
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
לאחר מבחן נהיגה ביואיק ריגל 2011 (לא דרך רעה להתחיל בוקר קר בלוס אנג ' לס-המכונית אפילו יש מחממי מושב!), הקבוצה שלי נכנסה לחדר ישיבות, שם התקבלו על ידי שף Chicas, סו שף שלו, ושולחן מלא תענוגות גסטרונומיה מולקולרית.השף Chicas הראה לנו איך לעשות שיפודי עגבניות ואבטיח, הפגין את הטכניקה עבור זיתים נוזליים מפורסמים של הבזאר (מיץ זית עטוף מתפוצץ בפה שלך), והעביר זיתים נוזליים לנו לטעום. הוא גם ענה על שאלות ודיבר באריכות על חדר הטעימות היוקרתי החדש של הבזאר, סאם, שאני לא יכול לחכות לנסות בשנה החדשה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מומחה מיקסולוגיה מיכאל גרין
5
בהמשך, התקבל בהתלהבות על ידי מומחה המיקסולוגיה מייקל גרין, שהדגים כיצד להכין קוקטייל ג ' ינג 'ר ג' ין חמוץ (ערבבנו את גרסת המוקטייל, אבל הובטח לנו הדבר האמיתי בהמשך היום ללגום למצגת של מרקוס סמואלסון). לא רק שמייקל עבד בחדר כמו מקצוען, הוא גם הפגין עומק ידע מדהים על כל דבר, החל מהמשקאות המושלמים כדי לשרת לבראנץ ' לחג (יין אלכוהול נמוך כמו ריזלינג או קוקטיילים של פרוסקו), וכלה בזוגות יין מושלמים וכלה בכלים חיוניים לבר. לאחר מכן, יצאנו לדרך (מטאפורית) עם חובב מזון הכביש מייקל שטרן, שכותב את האוכל כביש האתר הנפלא. הוא דיבר על הדרך הטובה ביותר למצוא אוכל נהדר (רמז-לגלגל את החלונות שלך ולהשתמש באף שלך), צלילות ברביקיו האהובות עליו, והארוחה האחרונה שלו ב Phillippe המקורי במרכז העיר לוס אנג ' לס (לקרוא את הביקורת שלו כאן). בפעם הבאה שאני מתכנן נסיעה בכביש, אני אהיה באמצעות אתר האינטרנט שלו כדי למצוא מקומות נהדרים לעצור לזלילה לאורך הדרך.השף מרקוס סמואלסון
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוקטייל ללא אלכוהולקוקטייל ללא אלכוהול
פרוסקו.פרוסקו.
ריזלינגריזלינג
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ג ' יןג ' ין
6
חגיגת האוכל הגיעה לסיומה עם הדגמת הבישול של השף מרקוס סמאולסון. נתנו לנו את קוקטייל הג ' ינג 'ר ג' ין-חמוץ של מייקל גרין, ספגנו ג ' ין הפעם, והובילו לכנס גדול. ברגע שנכנסתי לחדר, נדהמתי על ידי הריחות הטעימים הנובעים מהבמה -- ריחניים וחזקים, מרמזים על תבלינים חזקים ופרופילים מורכבים של טעמים.לאחר שהתיישבנו, הוגשו לנו קערות חמות מהבילות של הגרסה של השף סמואלסון לחסילונים ודגנים אדומים (מתכון בהמשך). המנה המלוחה הייתה עמוסה בטעמים (מתובל, מתוק, אומאמי) ומרקמים (שיבולת שועל, שרימפס, עגבניות). לא פלא שהוא זכה בתואר השף הראשי ... אני לא יכול לחכות לנסות להכין את המתכון הזה בבית.השף סמואלסון ענה על מספר שאלות מהקהל, והציע עצות על תבלינים חיוניים לארון וכלי בישול, שעווה פואטי על העליונות של שווקי החקלאים של קליפורניה (ניו יורק מצטער!), ומחמיא לארוחה שיש לו אתמול בלילה באנימל (מעניין, בפעם האחרונה סעדתי שם, השף סמואלסון אכל ליד השולחן לידי עם המאסטרים ג ' ונתן וקסמן וריק Moonen-הביקורת והתמונות שלי כאן)."שולחן אמריקאי חדש" מאת מרקוס סמואלסון
מרכיבים שתצטרך
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
האירוע הגיע לסיומו עם קבלת ספר הבישול החדש של השף סמואלסון, שולחן אמריקאי חדש, כמתנת פרידה. הקבר העבה מלא במתכונים מרגשים שאני לא יכול לחכות לנסות בבית. אני אפילו הסתובבתי אחרי האירוע כדי לקבל את הספר שלי חתום על ידי אדיב מאוד וחייך שף סמואלסון.תודה לך ביואיק, מזון ויין , נסיעות + פנאי וכל מי שעבד את האירוע להכנת זה אירוע כזה foodie פנטסטי.שרימפס & גריסים אדומים של השף מרקוס סמואלסון
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
משרת 4 אנשים
9
זמן בישול: כ -30 דקות
10
מתכון הדפסה
11
Ingredts1 בצל אדום, ציפורן שום דק chopped4, טחון 1 כפית אבקת פפריקה 1 כפית אבקת צ 'ילי צ' ילי 1/2 כוס oil1 כוס גריס1 מפרץ leaf1 כוס משומר tomatoes1 כוס תירס/2 כוס יין לבן waterjuice מ 2 lemons12 U-12, קלופים ו-veined1 כוס שרימפס קצוץ parsley1 tabelspon cilantrosalt ועגבניות שרי קצוצות, חצץ חצץ עגבניות 288
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
12
מוסיפים את הבצל, השום, חצי התבלינים היבשים וחצי שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיף את הגריסים ועלה דפנה, לטגן במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
14
מוסיפים את העגבניה המשומרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
15
מוסיפים תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
16
מוסיפים חצי מהיין והמים הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
17
בואו להתבשל במשך 25 דקות. בקערה, מוסיפים חצי מיץ לימון, כף שמן זית, תבלינים הנותרים שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
בואו לשבת 15 minutes.In מחבת, לטגן את השרימפס ואת השום הנותר על חום גבוה במשך 3 דקות. לזרוק במיץ לימון שנותר, שנותר יין לבן, פטרוזיליה קצוצה וכוסברה קצוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים עגבניות שרי serve.To מגישים, מניחים 2 כפות של שיבולת שועל בקערה. למעלה עם 3 שרימפס לקערה.גלריית תמונות: השף הראשי של הבזאר, חורחה צ ' יקאס
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
שף Chicas ביצוע שיפודי אבטיח
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
21
זיתים נוזליים בשמן זית" דרך ישנה " זיתים
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
22
החומרים עבור זיתים נוזליים
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
23
ג ' ינג 'ר ג' ין חמוץ "Mocktail"
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל ללא אלכוהולקוקטייל ללא אלכוהול
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ג ' יןג ' ין

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מרוסקות משומרעגבניות מרוסקות משומר8עגבניות שרי, חצויעגבניות שרי, חצוי11 קילו קישואים,1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1כוסברה קצוצה טבלספוןכוסברה קצוצה טבלספון30זמן בישול: על דקותזמן בישול: על דקות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר4ריבס, קצוץ טרי או קפואשרימפס & גריסים אדומים של השף מרקוס סמואלסוןשרימפס & גריסים אדומים של השף מרקוס סמואלסון2מיץ מלימוניםמיץ מלימונים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4ריבס, קצוץ טרי או קפואהזיתים הנוזליים של הבזארהזיתים הנוזליים של הבזאר11 קילו קישואים,אבקת פפריקהאבקת פפריקה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמתכון הדפסהמתכון הדפסה1בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב12שרימפס U-12, קלופים דה ורידיםשרימפס U-12, קלופים דה ורידים4ריבס, קצוץ טרי או קפואNew American Table New American Table " by Marcus Samuelsson7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה4ריבס, קצוץ טרי או קפואהשף מרקוס סמואלסוןהשף מרקוס סמואלסון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמומחה מיקסולוגיה מיכאל גריןמומחה מיקסולוגיה מיכאל גרין4ריבס, קצוץ טרי או קפואתודה לך ביואיק, מזון ויין , נסיעות + פנאי וכל מי שעבד את האירוע להכנת זה אירוע כזה foodie פנטסטיתודה לך ביואיק, מזון ויין , נסיעות + פנאי וכל מי שעבד את האירוע להכנת זה אירוע כזה foodie פנטסטי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.