קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות98
מגזין

סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון

סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סינטה חתוכה בבצל, עם פאי תפוחי אדמה רוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 102 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1214 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה, פטריות, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, צלי קדרה חנוק בבייקון ובצל, ו בישול איטי עוף חנוק עם בייקון & בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת גריל מחממת לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
2
הסר בשר מהמקרר ולפתוח.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
3
תן בשר לעמוד כמה דקות,כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
4
מחממים מחבת בינונית על חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים חמאה ובצל פרוס למחבת חמה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בצל מטגן במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם קרמל בצבע, רך, ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
בצלבצל
7
בינתיים, לשים פלפל בשקית אחסון מזון כבדה חובה. הכה גרגירי פלפל עם מחבת קטנה, כבדה כדי לפצח אותם. בשר מעושן עם מעט רוטב ווסטרשייר מכל צד באמצעות מברשת מאפה. סטייקים מעיל בצד 1 עם פלפל שחור סדוק. סטייקים גריל 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
גרילגריל
8
בינתיים, לחמם שאריות פירה על גבוה בתנור מיקרוגל במשך 5 דקות. אם אתה משתמש תפוחי אדמה מיידיים, להתכונן לארוז כיוונים ולהעביר תפוחי אדמה חמים לקערת ערבוב. מערבבים גבינה ובצלצלים לתוך פירה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי תפוחי אדמה מיידייםפתיתי תפוחי אדמה מיידיים
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
9
מחממים מחבת nonstick מעל חום מתון. מעיל החלק הפנימי של מחבת עם חמאה כדי לסייע באבק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מורחים תפוחי אדמה זול בשכבה אפילו במחבת ולאפשר להם קרום וחום בתחתית, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
חותכים את שכבת תפוחי האדמה בחצי בעדינות עם סכין חמאה, להיזהר לא לגרד את פני השטח שאינם דביקים. מקפלים חצי אחד מעל ההפך עושה חצי ירח בצורת פשטידת תפוחי אדמה עם פריך בחוץ ומרכז זול, רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
12
בעוד סטייקים ותפוחי אדמה מבשלים, בייקון קצוץ חום במחבת הקטנה השתמשת לפצח את הגרגרים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מעביר חתיכות בייקון משחימים לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. מחק מחבת וחזור לחום.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
14
מוסיפים 1 / 2 חומץ בלסמי כוס למחבת ומביאים לבועה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד חומץ מופחת על ידי חצי ועבה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
יוצקים תרד לתוך קערת סלט. למעלה עם בייקון ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תרדתרד
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
להקציף שמן זית כתית מעולה לתוך חומץ חם ויוצקים על סלט. לזרוק סלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
מתבלים את הסטייקים המבושלים עם מעט מלח ומורידים ללוח גילוף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
מלחמלח
18
תן את הסטייקים לנוח במשך 5 דקות עבור המיצים כדי להפיץ מחדש דרך הבשר באופן שווה. אם אתה חותך לתוך סטייק חם, המיצים ייגמר ואת הנשיכה הראשונה תהיה הטעימה היחידה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
19
חותכים סטייקים דק נגד גרגר הבשר. חונק פרוסות סטייק בבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סטייק.סטייק.
דגניםדגנים
בשרבשר
20
חותכים עוגת תפוחי אדמה ל 4 טריזים ומגישים לאורך סטייקים בצד עם סלט תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה