קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

סינטה קרועה עם רוקין פורטובלוס

סינטה קרועה עם רוקין פורטובלוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סינטה קרום עם רוקין פורטובלוס. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1036 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי טימין, שום, חזרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. נסו סינטה עם קרום נורי עם שיטאקי ווסאבי, גבינה כחולה-קרום סינטה סטייקים, ו טיפים סינטה קרום שומר עם פלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מקציפים יחד חזרת, חרדל, שום, 2 כפות פלפל שחור, ו 1/4 כוס שמן זית בקערה קטנה. מערבבים פנימה את פירורי הלחם של הפנקו ומניחים בצד. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים במלח ים גס ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חזרתחזרת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מברישים את תערובת פירורי הלחם חזרת בצד 1 של סטייקי הסינטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
חזרתחזרת
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים 2 כפות שמן ו -2 כפות חמאה. צורבים את הסטייקים למשך 2 דקות, ואז הופכים ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את הסטייקים למגש גיליון רבע עם מתלה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
7
מסננים את עודפי השמן מהתבנית המוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מכניסים את הסטייקים לתנור ומבשלים עד שהלחם משחים, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
באותה מחבת שנצרבו הסטייקים מוסיפים 2 כפות מהחמאה והטימין. הופכים את האש לגבוהה ומוסיפים את פטריות הפורטבלו.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את המלח והפלפל ומבשלים עד שהפטריות רכות וצבעוניות מעט, בערך 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה נתז יין אדום, מרק הבקר ונתז חומץ שרי. מצמצמים עד שהנוזל רק מצפה את הפטריות. מערבבים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות כדי לתת לפטריות עקביות שמנת יותר. מסדרים את הסטייקים על צלחות הגשה ומעליהם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שריחומץ שרי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הפרא & ויילדר מרלו אקסהיביציוניסט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
פרא & וונערר את חשפן מרלו
פרא & וונערר את חשפן מרלו
האקסהיביציוניסט מלא בשזיף עשיר ופירות דמסון על האף. אלון המשמש אינו פולשני בחיך הנשלט על ידי טעמי פירות יער אדומים עשירים תוך הצגת ניואנסים אדמתיים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.