סיר איטי מוסמן קארי הוא מתכון הודי המגיש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 593 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 19 אוהדים. אם יש לכם רוטב דגים תאילנדי, שום, אבקת קארי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 4 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 70%. מתכונים דומים: משחת קארי מוסמן, שרימפס ברוטב קארי מוסמן, ו קארי בקר לבישול איטי.
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה והבצל בסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבקר והשום יחד בחמאה המומסת עד שהבשר משחים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מעבירים את הבקר והשום לסיר האיטי תוך שמירה על טפטופי הבקר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום
בקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
מחבת
4
מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה. מערבבים את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים ואבקת הקארי לטפטופי הבקר השמורים; מבשלים ומערבבים עד שחמאת הבוטנים נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
חלב קוקוס
אבקת קארי
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים את תערובת חלב הקוקוס לסיר האיטי. הופכים את הכיריים האיטיים לנמוכים; מערבבים את רוטב הדגים, הסוכר החום ומרק הבקר לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
סוכר חום
מרק בשר
רוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
6
מבשלים על נמוך עד שהבשר רך במזלג, 4 עד 6 שעות. מערבבים את הבוטנים לקארי כ-30 דקות לפני ההגשה.
ריזלינג, גרונר ולטלינר ורוז פאט ' לי הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי לקארי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש להם קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות את דוקטור תניש ברנקסטלר באדסטוב קבינט ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
ת ' אניש ברנקסטלר באדסטוב קבינט ריזלינג
היין מציג זר בולט של פירות אדומים וצהובים בשלים מאוד עם תווים אקזוטיים ומעט חריפים עם חומציות משולבת היטב. המינרליות הסלטי כל כך אופיינית למוזל מוסיפה מורכבות נוספת.