קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סיר עוף מיני

סיר עוף מיני
מיני עוף Potpies יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1172 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, נורת שומר, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סיר עוף, עוף Potpies עם בשר חזיר, ו סיר עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. הגדר את העוף במחבת קלייה קטנה; העונה עם 3/4 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם. צלוי עד זהב מבושל דרך, כ 40 דקות; בואו מגניב. לגרוס את הבשר, להשליך את העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את כרישה פרוס ושומר ומפזרים 1/4 מלח כפית. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שומרשומר
כרישהכרישה
מלחמלח
4
מפזרים את הקמח; לבשל, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים את Pernod ו זעפרן; מבשלים עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
PernodPernod
6
מוסיפים 3/4 כוס מים, שמנת כבדה, גרידת תפוזים, תפוחי אדמה ו 1/2 כפית מלח למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, 8 עד 10 דקות. מערבבים את העוף הגרוס, עגבניות ובריכות שומר; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
גרידה כתומהגרידה כתומה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
שומרשומר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להגדיר שש 8-10 גרם ramekins. לפתוח את בצק עלים על משטח מקומח קלות. מרדדים בעדינות את הבצק כך שהוא מורחב על ידי כ 1/2 אינץ ' לכל כיוון. באמצעות ramekin כמדריך, לחתוך 6 סיבובים מעט גדול יותר מאשר ramekins עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
תנורתנור
8
מחלקים את המילוי בין ramekins, ממלא כל כמעט עד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מברשת את השפה ואת הקצה החיצוני של 1 ramekin עם ביצה מוכה. מניחים בצק עלים עגול על גבי ולחץ בעדינות סביב הקצה כדי לאבטח את הבצק. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מברישים את הביצה הנותרת על המאפה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
מעבירים את העציצים לתבנית אפייה ואופים עד שהמאפה מכוסה כיפת וזהוב, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
13
צילום: Con Poulos