סלאמי פניני
סלאמי פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פונטינה, לחמניות נקניקיות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו סלמי, פונטינן ופלפלי פלפל קלויים, מה שעשיתי בחופשת הקיץ שלי (בתוספת סלמי, פרושוטו & פרובולון פניני ) , ו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה! (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תחתית הלחמניות על משטח עבודה, לחתוך את הצד. למעלה עם סלמי, פונטינה, ו pepperoncini (אם שימוש). כריך עם החלק העליון של הלחמניות. להשתטח מעט עם החלק האחורי של מרית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מורחים את החלק העליון של כל כריך עם 1/2 כף של חמאה או שמן. מבשלים את הכריכים בחמאה בצד למטה, לחיצה מדי פעם עם החלק האחורי של מרית, במשך 2 דקות. הפוך ומבשל עד שהגבינה נמסה והלחם זהוב.