סלט אגס ואשכוליות עם סאקה גרניטה וסורבה אגס
סלט אגס ואשכוליות אסיה עם סאקה Granitan וסורבה אגס עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, אשכוליות אודם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אגס אסייתי לשניים, סלט אגס אנדיב ואסיאתי, ו סלט אגס אסייתי עם אגוזי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3/4 מים, סוכר, סירופ תירס, וקורט של מלח ב largesaucepan. מביאים לרתוח על mediumheat, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
חתיכות Addpear ומבשלים עד אגסים הם מכרז מאוד, ערבוב מדי פעם, 8 to10 דקות. מגניב במקצת.
העברת מעבד mixtureto ו מחית עד חלקה. תערובת Chillpear עד קר, על 2 שעות.
תהליך תערובת אגס ב creammaker קרח על פי ליצרניםמוסדות.
להעביר סורבה אגס כדי freezercontainer; לכסות להקפיא עד firm.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה.שמור קפוא.
לשפוך סאקה into8x8x2 אינץ צלחת זכוכית. כף 2 כף לתוך כוס רפרפת חסינת חום או קערה קטנה.
בואו לעמוד untilgelatin מרכך, על 10 דקות.
Pourenough מים למחבת קטנה לבוא 1 אינץ ' למעלה הצדדים; להביא לרתיחה. להפחית heatto נמוך מאוד.
מניחים כוס עם תערובת ג ' לטין במיים חמים במחבת. מערבבים עד gelatindisolves ותערובת הוא נוזל, על1 דקה.
הסר כוס עם תערובת ג ' לטין מן המחבת.
יוצקים תערובת ג ' לטין לתוך sakead ומערבבים להתמזג היטב. הקפאת sake mixtureuntil החברה, לפחות 8 שעות או לילה.
שלב 1 1/2 כוסות מים 1/2 כוסות סוכר בסיר בינוני. Bringto להרתיח, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום. סירופ פשוט מגניב untiljust חם לגעת, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, לחתוך את הקליפה וממתקים לבנים מכל האשכוליות. עבודה מעל קערה tocatch juices ושימוש סכין חדה קטנה, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה. רבע אגסים אסיה הליבה, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לפרוסות דקות מאוד.
מוסיפים לקערה עם אשכולית.
יוצקים סירופ פשוט חם על פירות.מכסים ומקררים עד מקורר היטב, על 2 שעות. לעשות קדימה: קומפוט יכול להיות עשה 6 שעות קדימה. שמור צונן.
מסדרים 1 שכבה של פרוסות אגס פנימהכל 6 כוסות קוקטייל. למעלה כל אחד עם1 שכבה של מקטעי אשכוליות. כפית 2 כפות סירופ מתערובת פירות. לגרד מזלג על כל גבישי טופס granitato סאקה.
מניחים כפית גדולה ofgranita על גבי פירות בכל כוס. למעלה eachwith 1 שכבה נוספת של פרוסות אגס, אזלאייר של מקטעי אשכוליות ו כף סורבה.
מקשטים עם fronds שומר, ifdesired, ולשרת.