קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סלט אגס ואשכוליות עם סאקה גרניטה וסורבה אגס

סלט אגס ואשכוליות עם סאקה גרניטה וסורבה אגס
סלט אגס ואשכוליות אסיה עם סאקה Granitan וסורבה אגס עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, אשכוליות אודם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אגס אסייתי לשניים, סלט אגס אנדיב ואסיאתי, ו סלט אגס אסייתי עם אגוזי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 3/4 מים, סוכר, סירופ תירס, וקורט של מלח ב largesaucepan. מביאים לרתוח על mediumheat, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
חתיכות Addpear ומבשלים עד אגסים הם מכרז מאוד, ערבוב מדי פעם, 8 to10 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
העברת מעבד mixtureto ו מחית עד חלקה. תערובת Chillpear עד קר, על 2 שעות.
4
תהליך תערובת אגס ב creammaker קרח על פי ליצרניםמוסדות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
להעביר סורבה אגס כדי freezercontainer; לכסות להקפיא עד firm.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה.שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1
לשפוך סאקה into8x8x2 אינץ צלחת זכוכית. כף 2 כף לתוך כוס רפרפת חסינת חום או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
2
מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
בואו לעמוד untilgelatin מרכך, על 10 דקות.
4
Pourenough מים למחבת קטנה לבוא 1 אינץ ' למעלה הצדדים; להביא לרתיחה. להפחית heatto נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
5
מניחים כוס עם תערובת ג ' לטין במיים חמים במחבת. מערבבים עד gelatindisolves ותערובת הוא נוזל, על1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
6
הסר כוס עם תערובת ג ' לטין מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
7
יוצקים תערובת ג ' לטין לתוך sakead ומערבבים להתמזג היטב. הקפאת sake mixtureuntil החברה, לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1
שלב 1 1/2 כוסות מים 1/2 כוסות סוכר בסיר בינוני. Bringto להרתיח, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום. סירופ פשוט מגניב untiljust חם לגעת, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
3
בינתיים, לחתוך את הקליפה וממתקים לבנים מכל האשכוליות. עבודה מעל קערה tocatch juices ושימוש סכין חדה קטנה, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה. רבע אגסים אסיה הליבה, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים לקערה עם אשכולית.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
יוצקים סירופ פשוט חם על פירות.מכסים ומקררים עד מקורר היטב, על 2 שעות. לעשות קדימה: קומפוט יכול להיות עשה 6 שעות קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
CompoteCompote
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
6
מסדרים 1 שכבה של פרוסות אגס פנימהכל 6 כוסות קוקטייל. למעלה כל אחד עם1 שכבה של מקטעי אשכוליות. כפית 2 כפות סירופ מתערובת פירות. לגרד מזלג על כל גבישי טופס granitato סאקה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
7
מניחים כפית גדולה ofgranita על גבי פירות בכל כוס. למעלה eachwith 1 שכבה נוספת של פרוסות אגס, אזלאייר של מקטעי אשכוליות ו כף סורבה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
סורבהסורבה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
8
מקשטים עם fronds שומר, ifdesired, ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.