תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס וירקות עם ויניגרט מייפל. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן צמחי, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ירקות וסלט תות + ויניגרט מייפל, ארוגולן וסלט אגס עם ויניגרט מייפל, ו סלט עוף אגס עם ויניגרט מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב את כל מרכיבי ויניגרט למעט שמן עם מקציף חוט. הכה בשמן עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים פקאן בכוס מדידה כוס 1 כוס. מיקרוגל על גבוה 2 דקות עד 2 דקות 30 שניות, ערבוב כל 30 שניות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניה
3
מחלקים ירקות סלט בין 6 צלחות הגשה. מסדרים טריזי אגס על ירקות; מפזרים פקאנים וחמוציות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים