סלט אטריות אסייתי קר עם פונזו ויניגרט
סלט אטריות אסייתי קר עם Ponzu ויניגרט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 300 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו רוטב פונזו מסחרי, שעועית ירוקה, שרימפס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלט אטריות אסייתי קר, סלט אטריות אסייתי קר, ו סלט אטריות אסייתי קר [וידאו] (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף שרימפס; לטגן 5 דקות או עד הסוף.
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
מערבבים אטריות, שעועית ירוקה, פטריות, בצל, גזר ושרימפס בקערה גדולה.
מערבבים פונזו ושמן בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
הוסף תערובת שמן לתערובת אטריות; לזרוק בעדינות אטריות מעיל.
מוסיפים זרעי שומשום, משליכים בעדינות לשלב. מכסים ומקררים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.