קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סלט התרד הטוב ביותר

סלט התרד הטוב ביותר
סלט תרד הטוב ביותר נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. זה הר ד ' אובר יש 305 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל גרוס, תרד, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. נסו סלט תרד יווני בכוס מיני פילו סלט תרד יווני במיי, תרד אוהיטאשי (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו), ו תרד אוהיטאשי (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מסדרים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים בייקון על מגבות נייר ומתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
שכבו תרד, בייקון, ביצים ובצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
בייקוןבייקון
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים שקדים וגרעיני חמניות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
שקדיםשקדים
5
הקציפו שמן צמחי, קטשופ, חומץ, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, שום, מלח ופלפל שחור בקערה; יוצקים מעל תערובת תרד וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
שמן צמחישמן צמחי
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
תרדתרד
חומץחומץ
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
כרמי טלבוט קאלי הארט שרדונה
ביטוי פרי טהור של הכרם שלנו, טלבוט שרדונה, קאלי הארט הוא שופע ותוסס. השפעה מינימלית של יצרני יין מאפשרת לקאלי הארט שרדונה להציג את כוחם של כרמי האחוזה של טלבוט. האף העשיר והמזמין מציג תווים טרופיים בהירים הממשיכים על החיך, שם מחמיאים לטעמים מרעננים של אננס וטל דבש על ידי חומציות מרעננת. אמצע חיך נדיב מוביל לפרי הדר ופירות טרופיים ארוכים עם רמזים לאלון צרפתי ומינרליות.