סלט טאקו בשרי
סלט טאקו בשרני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך רוטב אבוקדו עבה, חסה קרחון, סלסה ורדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. וזה די טוב. מתכונים דומים: מטבל טאקו בשרי, מרק טאקו בשרי, ו מרק טאקו ביפי מבושל איטי.
הוראות
לבשל בשר במחבת nonstick מצופה ספריי בישול 7 דקות או עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
לנקז יבש עם מגבות נייר; הגדר בשר בצד.
בצל מטוגן במחבת מצופה בתרסיס בישול 5 דקות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. להחזיר בשר למחבת.
להוסיף תיבול פהיטה ו 1/2 כוס סלסה ורדה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד מחומם היטב ונוזל הוא התאדה.
מעיל שני הצדדים של 1 טורטייה עם ספריי בישול.
מניחים טורטיה בתוך קערה תנור בטוח 7 אינץ'.
מניחים קערה על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 עד 15 דקות או עד הזהב.
הסר טורטייה מן הקערה; אופים 5 דקות נוספות.
הסר מהתנור, ולתת מגניב 5 דקות. חזור עם טורטיות שנותרו ספריי בישול. (אתה יכול להכין 2 עד 3 קערות בכל פעם בתנור שלך.)
מורחים 1/4 כוס ניפצו שעועית פינטו באופן שווה על החלק התחתון של כל שריון טורטייה.
מפזרים באופן שווה עם תערובת חסה ובשר. למעלה באופן שווה עם רוטב אבוקדו עבה.
* שעועית מטוגנת ללא שומן משומרת ניתן להחליף.
הערה: סלסה ורדה, המכונה גם סלסה ירוקה, ניתן למצוא במעבר מזון מקסיקני של סופרמרקט.