קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט טאקו קטלינה

סלט טאקו קטלינה
קטלינה טאקו סלט נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, בצל, רוטב לסלט קטלינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה הוא רע למדי. נסו סלט טאקו קטלינה, סלט טאקו עם רוטב קטלינה {30 דקות }, ו סלט פסטה טאקו עוף עם רוטב קטלינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לקערת הגשה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הגבינה, השעועית, העגבניות, הבצל, הרומיין וצ ' יפס התירס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רומייןרומיין
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מזלפים רוטב; זורקים בעדינות למעיל.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות מחנות יובי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
פינו נואר ברוט רוז
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.