גשו לסופר וקנו צלפים, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סלט קוסקוס ישראלי, סלט קוסקוס ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ישראלי מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הקוסקוס ומפחיתים את החום לנמוך מאוד. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 12 עד 15 דקות, עד הקוסקוס הוא פשוט רך. (אני מושך את הסיר חצי מהחום.)
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בינתיים, לשלב את הטונה, גרידת לימון, מיץ לימון, שמן זית, צלפים, זיתים, פלפלים אדומים, שום, 1 כף מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל שחור בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
יוצקים את הקוסקוס החם לתערובת ומערבבים היטב. מכסים ומניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. רק לפני ההגשה, מערבבים את הבצל הירוק, בזיליקום, מיץ של לימון 1/2, ועוד 1 כפית מלח. טעם לתבלינים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.