סלט לחם תירס-ו-טורקיה בדרום מערב שכבות
סלט לחם תירס-ו-טורקיה בדרום מערב שכבות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 973 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב חמאה-רוטב ראנץ', סלרי, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: דרום מערב שכבות סלט לחם תירס, סלט לחם תירס-ו-טורקיה שכבתי, ו סקילט דרום-מערב טורקיה ולחם תירס.
הוראות
הכן לחם תירס על פי הוראות החבילה; מגניב להתפורר. תניח בצד.
מערבבים יחד ההלבשה ו buttermilk עד מעורבב.
שכבה מתפוררת לחם תירס, חסה גרוסה, ואת המרכיבים הבאים 8 באופן שווה לתוך 6 (3-4-כוס) מכלי זכוכית; כפית חצי תערובת ההלבשה באופן שווה על פני צמרות. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או עד 24 שעות.
מפזרים בצל ירוק רק לפני ההגשה.
מגישים עם מחצית הנותרים תערובת ההלבשה בצד.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בצנצנות שימורים בצורת 3 כוסות עם מכסה וטבעת בורג. כדי למצוא קמעונאי, בקר www.leifheitusa.com, או להתקשר ללא אגרה 1-866-695-
שכבה מחצית כל לחם תירס מתפורר, חסה גרוסה, והבא 8 מרכיבים בקערת זכוכית גדולה; חצי כפית של תערובת ההלבשה באופן שווה מעל. חזור על שכבות, המסתיים בתערובת ההלבשה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
מפזרים למעלה עם בצל ירוק רק לפני ההגשה. הכנה: 45 דקות., צמרמורת: 8 שעות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו תערובת לחם תירס בסגנון מקסיקני גלדיולה ו קן של סטייק בית חמאה רוטב ראנץ'.